Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Aktiv Omega-3 Extra 1000mg 60cps, Doppelherz

Alte produse de la: Doppelherz
 
(0 reviews)  

Aktiv Omega-3 Extra 1000mg 60cps, Doppelherz
Cod produs: SKU20727
Cantitate
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
32,00 Lei
T.V.A inclus
Comenzi telefonice
0722 564 280
031 41 86 912
Informatii produs

Descriere Aktiv Omega-3 Extra 1000mg

Exista trei tipuri de acizi grasi: saturati, mononesaturati si polinesaturati. Din ultima categorie fac parte si acizii Omega-3, materii grase benefice care au un rol esential in functionarea la parametri optimi a sistemului cardiovascular si a creierului.

Care sunt principalele beneficii ale Omega-3?
Efectul benefic al acizilor grasi Omega-3 a fost relevat prin intermediul studiilor efectuate de catre cercetatori danezi in Groenlanda. Acestia au constatat ca, desi nu au o alimentatie echilibrata, eschimosii raman adesea activi pana la varste inaintate, incidenta bolilor cardiovasculare in randul acestei populatii fiind extrem de scazuta. Acest lucru se explica prin faptul ca pestii de apa rece, care reprezinta una din putinele lor surse de hrana, sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.

Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) contribuie la buna functionare a inimii. Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3, iar acestia trebuie introdusi in organism prin alimentatie sau suplimente nutritive. In cazul alimentelor, doar cateva contin aceste substante importante. Printre acestea, se numara anumite specii de pesti care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Alte alimente care contin Omega-3 sunt semintele de in, soia, nucile, fasolea, fructul de avocado sau spanacul, iar includerea lor in alimentatie este indicata in orice combinatie.

Consumul de peste se recomanda cel putin de 2 ori pe saptamana. Pentru acele persoane care nu agreeaza pestele sau pentru cei care doresc sa isi suplimenteze portia de acizi grasi Omega-3, se recomanda Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg.

Cand este Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg potrivit pentru tine?
Disponibile la un raport pret-calitate optim, capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 Extra 1000 mg contin ulei de somon, cu minim 30% acizi grasi Omega-3. Astfel, o capsula de Doppelherz aktiv Omega-3 Extra 1000 mg furnizeaza 180 mg EPA si 120 mg DHA, acizi grasi Omega-3 care contribuie la functia normala a inimii. In plus, fiecare capsula Doppelherz aktiv Omega-3 Extra 1000 mg contine 12 mg de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 Extra 1000 mg nu prezinta gust sau miros.

Compozitie:
Per 1 capsula
Ulei de somon .... 1000 mg
(18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%),
Vitamina E .... 12 mg

Administrare:
Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Prezentare:
60 capsule

Reviews

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
Vitamina C din macese 20 cp
Vitamina C din macese 20 cp
12,00 Lei
 
Ulei din ficat de cod 100 softgels
Ulei din ficat de cod 100 softgels
30,00 Lei
 
Ulei Esential De Lavanda 10 ml
Ulei Esential De Lavanda 10 ml
11,00 Lei
 
Ulei Esential De Sortisoara 10 ml
Ulei Esential De Sortisoara 10 ml
8,00 Lei
 
Ashwagandha Pulbere Ecologica (Bio) 125g, Niavis
Ashwagandha Pulbere Ecologica (Bio) 125g, Niavis
22,00 Lei