Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Graviola Plus 60 cps

Alte produse de la: Smart Living
 
(2 reviews)  

Graviola Plus 60 cps
Cod produs: SKU18246
Cantitate
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
Discount 9%
184,00 Lei 167,00 Lei
T.V.A inclus
Comenzi telefonice
0722 564 280
031 41 86 912
Informatii produs

Descriere Graviola Plus:
Graviola Plus este un citostatic natural in cancerul mamar, prostatic, carcinom pancreatic si pulmonar, in plus, inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic.
Graviola are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori,  printre care si tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizat pentru a lupta impotriva  infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.
Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase, Graviola are si efecte multiple in mentinerea starii  de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc.). 
Efecte adjuvante Graviola Plus:
- inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;
- inhiba cresterea celulelor tumorale;
- activitate citostatica la celulele de cancer;
- activitate antibacteriala;
- activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;
- activitate antidepresiva;
- activitate antiparazitara;
- calmeaza durerile;
- activitate anti-malarie.

Proprietati si actiuni Graviola Plus: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic,  antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant  cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug. 

Efectul acestui produs se vede, de obicei, in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor care se afla  in fazele terminale, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Graviola Plus este aliatul dumneavoastra impotriva cancerelor (citostatic in cancere mamare, prostatice, carcinom pancreatic, pulmonar) si cel mai bun sprijin solid in chimioterapie.
In multe cazuri, cancerul dezvolta rezistenta la chimioterapie. Acest fenomen s-a observat la cancerul de colon, unde celula canceroasa reuseste sa respinga tratamentul cu ajutorul Glicoproteinei-P inainte sa fie distrusa de chimioterapie. Pentru a face acest lucru celulele canceroase au nevoie de o cantitate foarte mare de energie. 
Fitochimicalele din Graviola continua atacul asupra celulei canceroase astfel ca celula canceroasa isi epuizeaza energia, pe cand efectul chimioterapeutic al Acetogeninelor nu se diminueaza, ducand  la distrugerea completa a celulei canceroase.
Graviola nu are nici un efect asupra celulelor sanatoase.
Annoglacynele A si B, continute in Graviola, au un efect benefic in cancerul de san MCF-7 si foarte eficient in cancerul pancreatic Faza a 2-a, sau in cancerul hepatic.

Compozitie:
Extract hidroacetonic 35:1 (maltodextrina) din frunze de Graviola (Annona muricata Linne) standardizat la min 2-3 % acetogenine exprimate in annonacina 500,00 mg
Excipienti : Gelatina, Faina de orez, Stearat de magneziu.

Administrare:
Ca supliment alimentar, de la una la 3 capsule pe zi, la masa, sau intre mese.

Prezentare:
60 capsule.
 
 

Review-uri

Average customer rating:
 
(2 reviews)  2 Most useful customer reviews (see all reviews):
Crenguta
Mar 25, 2014
Graviola Plus este bun si pentru cei care sufera de diabet?...adica se poate folosi si de ei?
Gianina Dumitru
Oct 9, 2013
Am cumparat acest produs pentru mama mea care a fist diagnosticata cu cancer la san si a fost nevoita sa faca chimioterapie. Tin sa va spun ca a fost mana cereasca Graviola in perioada in care a facut chimioterapie. Dupa ce am citit prosăectul acestu produs am vazut ca el este indicat si pentru intarirea imunitatii asa ca incepand din acest atoamna am inceput sa-l iau si eu pentru a ma eri de gripa in perioada rece.

Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
Extract din muguri de porumbar 50ml, Plantextrakt
Extract din muguri de porumbar 50ml, Plantextrakt
19,50 Lei
 
Saw Palmetto Opuntia Lycopene Complex 50 cps, Solgar
Saw Palmetto Opuntia Lycopene Complex 50 cps, Solgar
156,50 Lei
 
Sapun terapeutic extrafin cu lapte de capra, ovaz si miere de albine 90g
Sapun terapeutic extrafin cu lapte de capra, ovaz si miere de albine 90g
18,00 Lei
 
Hemoron 40 cps, Farmaclass
Hemoron 40 cps, Farmaclass
19,50 Lei
 
Ca-Mg with D+K 30 tbl, Calivita
Ca-Mg with D+K 30 tbl, Calivita
32,00 Lei