Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

L-Glutathione 50 cps

Alte produse de la: Organika
 
(0 reviews)  

L-Glutathione 50 cps
Cod produs: SKU17749
Cantitate
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
61,00 Lei
T.V.A inclus
Comenzi telefonice
0722 564 280
031 41 86 912
Informatii produs

Descriere L-Glutathione

Glutationa redusa este o substanta prezenta in toate celulele este esentiala pentru capacitatea celulelor de a se apara si de a se repara. 
Un nivel scazut de glutationa redusa rezulta in lipsa de energie la nivel celular, inflamatie, o mai mare vulnerabilitate a celulelor, accelerarea procesului de inbatranire, rezistenta scazuta la inbolnaviri incusiv boli cardiace, cancer, artrita si altele.
 
Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic care se gaseste in cea mai mare cantitate in ficat. Glutationa este esentiala pentru organism si in special pentru functia hepatica. Productia de Glutationa este determinata de nivelul de cisteina si poate fi stimulata prin administrarea de N-Acetil-Cisteina.
 
Actiuni Glutation: 
- este principalul antioxidant endogen produs de celule, participand direct la neutralizarea radicalilor liberi si a compusilor oxigenului reactiv, precum si la mentinerea antioxidantilor exogeni, cum ar fi vitaminele C si E in forma lor redusa (activa).
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica;
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si ii transforma din substante liposolubile in componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara);
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei in diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului;
- imunomodulator puternic
 
Glutationa participa la sinteza leukotrinei si este totodata un co-factor in producerea enzimei glutationa-peroxidaza. Este de asemenea importanta ca molecula hidrofila, care se leaga de toxinele lipofilice si alte produse de excretie din ficat, in timpul procesului de biotransformare, inainte de a deveni 
parte componenta a bilei.
Glutationa este  necesara si pentru detoxificarea de metilglioxal, o toxina produsa in procesul metabolic.
 
Pentru ca un aminoacid sa fie bio-compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera "L" in fata. De exemplu: L-Glutationa nu doar Glutationa. Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.
 
Compozitie:
L-Glutationa (redusa) .... 50 mg 
 
Administrare:
1 capsula pe zi. 
 
Prezentare:
50 capsule

Review-uri

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
Gascure 50 tbl, Ayurmed
Gascure 50 tbl, Ayurmed
20,00 Lei
 
Articular Stem 120 cps, Herbagetica
Articular Stem 120 cps, Herbagetica
83,00 Lei
 
Olivo Forte 60 cps
Olivo Forte 60 cps
26,50 Lei
 
Esentin 30 cps
Esentin 30 cps
34,00 Lei
 
Ginkoven 40 cps, Farmaclass
Ginkoven 40 cps, Farmaclass
19,62 Lei