Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Livecom Sirop 100 ml, Ayurmed

Alte produse de la: Star International Med
 
(0 reviews)  

Livecom Sirop 100 ml, Ayurmed
Cod produs: SKU177231
Cost livrare: 13 lei.

LIVRARE GRATUITA prin curier pentru comenzile de peste 200 lei.
17,00 Lei
T.V.A inclus
Informatii produs

Descriere Livecom sirop

In Ayurveda se acorda o mare importanta lui Agni, energia focului, responsabil in corp de totalitatea proceselor de transformare. El asigura digestia principiilor nutritive, metabolizarea lor la nivel celular si producerea caldurii corporale. Livecom sirop contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare si transformare a nutrientilor. Stimuleaza refacerea celulei hepatice lezate si aparitia de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integritatii membranei celulare hepatice impiedica patrunderea in celule a substantelor toxice ce provin din alimentatia dezechilibrata, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si a proceselor degenerative. Asigura absorbtia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv si sustin ficatul in desfasurarea corecta a proceselor metabolice si in eliminarea deseurilor si toxinelor din organism.

Livecom sirop sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al lipidelor din sange. Ajuta la refacerea organismului dupa suprasolicitare, oboseala, toxiinfectii alimentare, terapii cu potential hepatotoxic si in convalescenta.

Livecom Sirop contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a ficatului, vezicii biliare si splinei in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau in prezenta unor substante cu potential hepatotoxic (alcool, medicamente, droguri, etc.);
- sustinerea ficatului in procesele de metabolizare si eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate si aparitia de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- sustinerea procesului de digestie si de asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind, astfel, la sanatatea si vitalitatea organismului;
- sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Compozitie:
Picrorhiza kurroa (Kutki), radacina (4:1) .... 100mg;
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1) .... 100mg;
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1) .... 100mg;
Boerhavia diffusa (Punarnava), radacina (8:1) .... 50mg;
Eclipta alba (Bhringraj), parti aeriene (10:1) .... 50m;
Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), parti aeriene (10:1) .... 50mg;
Tinospora cordifolia (Guduchi), tulpina (10:1) .... 50mg;
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) .... 50mg;
Tecoma undulata (Rohida), scoarta (13:1) .... 50mg;
Fumaria officinalis (Fumarita), parti aeriene (10:1) .... 50mg;
Silybum marianum (Armurariu), fructe (4:1) .... 50mg;
Aloe barbadensis (Aloe), frunze (3:1) .... 50mg;
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25mg;
Zahar .... 2400mg
Apa demineralizata .... pana la 5ml.

Administrare:
Copii 1- 5 ani: cate 1 lingurita pe zi;
Copii 6-14 ani: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi;
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 minute inainte de masa. Se administreaza minim 1 luna, optim 3 luni.

Prezentare:
100 ml

Picrorhiza kurroa (Kutki) – sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic, mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine metabolismul grasimilor in ficat si este protector impotriva virusurilor hepatice. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.
Andrographis paniculata (Kalmegh) – sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.
Eclipta alba (Bhringaraj) – sustine functiile ficatului si eliminarea deseurilor metabolice si toxinelor din ficat.
Boerhavia diffusa (Punarnava) – contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si de eliminare a toxinelor. Mentine enzimele hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.
Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) si Tecoma undulata (Rohida) – sustin productia si eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara prin inhibarea procesului de peroxidare lipidica (efect antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.
Terminalia chebula (Haritaki), Emblica officinalis (Amla) – sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.
Fumaria officinalis (Fumarita) – sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.
Silybum marianum (Armurariu) – contribuie la pastrarea integritatii celulei hepatice, la functionarea normala a membranei celulare hepatice si stimuleaza refacerea acestora. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.
Aloe barbadensis (Aloe) – sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar, functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.
 

Review-uri

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
Gascure 100 tbl, Ayurmed
Gascure 100 tbl, Ayurmed
30,50 Lei
 
Extract din suc de orz verde 30 cps, Rotta Natura
Extract din suc de orz verde 30 cps, Rotta Natura
17,46 Lei
 
Factori lipotropici (Lipotropic Factors) 100 tbl, Solgar
Factori lipotropici (Lipotropic Factors) 100 tbl, Solgar
155,88 Lei
 
Exfoliant al pielii cu granule din coji de nuci cu extract de Aloe si Neem 40 g, Ayurmed
Exfoliant al pielii cu granule din coji de nuci cu extract de Aloe si Neem 40 g, Ayurmed
21,00 Lei
 
Muguri de vita de vie - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal
Muguri de vita de vie - Gemoderivat 30 monodoze, Hofigal
16,50 Lei