Descriere Polen crud salcie
Polenul crud este un aliment viu (deorece contine probiotice, lactofermenti si bifidobacterii) si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra.
Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant pentru unghii si par.
Are efecte benefice in mentinerea unei stari bune de sanatate, in functionarea normala a sistemului imunitar, ajuta la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi. Contine vitamine (A, beta-carotenoide, E, grupa B), bioflavonoide, minerale implicate in intretinerea tineretii, vitalitatii si la intarziereea proceselor de imbatranire.
Polenul crud de salcie contribuie la functionarea normala a articulatiilor si protejeaza vederea normala prin intermediul bioflavonoidelor: Luteina si Zeaxantina.
Vitaminele continute in polenul crud de salcie contribuie la metabolismul energetic normal (Vit B1, B5), la functionarea normala a sistemului nervos (vit B1), la mentinerea sanatatii psihice (B1, B9), la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii (Vitamina B9/Folat). De asemenea, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ (Vit E), contribuie la functionarea normala a membranelor celulare, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor prin intermediul fosforului.
Ingrediente:
Polen crud de salcie 100% natural
Utilizare:
2-3 linguri (30 g) pentru adulti - cate una dupa mesele principale;
1 lingurita (5 g) pentru copii (3-10 ani) - dupa micul dejun.
Polenul crud poate fi administrat ca atare, sau in combinatie cu suc de fructe, salata de fructe.
Se recomanda cure de 7 saptamani, cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitatea scazuta, si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.
Prezentare:
250g.
Conditii de pastrare:
Se pastreaza in mod OBLIGATORIU la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 C si -18 C. Polenul crud rezista doar 5-6 zile in afara congelatorului, in ambalajul original (in atmosfera protectiva) si 2-3 zile in frigider dupa desigilare.
Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud.
Atentie ! Desi se pastreaza la congelator, NU INGHEATA, datorita continutului scazut de apa din interiorul granulei de polen (8-10 %).
Aceasta permite consumul imediat dupa ce este scos de la congelator. Polenul crud poate fi scos si reintrodus la congelator de nenumarate ori, fara nici un risc de deteriorare a calitatilor.
|
Activitatea acestui magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale se desfasoara conform urmatorului Regulament ©2009-2013 Toate drepturile rezervate S.C. Expressive Design S.R.L., Nr. R.C. J40/11499/2006, C.U.I.: RO18852935 | ANPC