Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Polygemma 5 - Cavitate Bucala si Gat 50 ml

Alte produse de la: PlantExtrakt
 
(0 reviews)  

Polygemma 5 - Cavitate Bucala si Gat 50 ml
Cod produs: SKU18749
Cantitate
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
30,33 Lei
T.V.A inclus
Comenzi telefonice
0722 564 280
031 41 86 912
Informatii produs

Descriere Polygemma 5 - Cavitate Bucala si Gat

Polygemma 5 - Cavitate Bucala si Gat sustine sanatatea cavitatii bucale si a gatului prin intarirea sistemului de aparare a organismului este o 
combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Vita de vie, mladite de maces si afin cu extract fitoterapic - suc de echinacea purpurea herba
 
Efecte adjuvante:
- actiune antiseptica, astringenta, cicatrizanta si antiinflamatoare
- creste capacipatea de aparare a organismului
- vitaminizant (in special vitaminele A si C), antioxidant
- recomandat si pentru scaderea valorilor ASLO
 
Extractele gemoterapice din mladite de Maces si Afin cu actiune vitaminizanta (in special vitaminele A si C), antioxidanta, antiseptica, astringenta si cicatrizanta sunt eficiente in afectarea mucoasei cavitatii bucale si gatului (afte bucale, gingivo-stomatite aftoase, amigdalite, faringite)
Extractul din muguri de Vita de vie cu efect antiinflamator, este recomandat si in faringitele streptococice (efect demonstrat de scaderea valorilor ASLO)
Extractul fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herba este cea mai eficienta forma de extractie pentru Echinacea – are in compozitie toate clasele de compusi activi ai plantei - cu actiune imunostimulatoare (4 clasede compusi: derivatide acid cafeic, alcamide, glicoproteine si polizaharide
 
Compozitie:
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Vita de vie, mladite de maces si afin cu extract fitoterapic - suc de echinacea purpurea herba.
 
Administrare: 
Pentru adulti si copii peste 7 ani, se recomanda administrarea a cate 2 ml de 2-3 ori pe zi, diluate in putina apa, inainte de mese, timp de minim 7 zile. 
Pentru copiii intre 2 si 7 ani doza se reduce la jumatate.
In cazuri recidivante se recomanda cure de 1-2 luni.
 
Prezentare:
50 ml
 
Despre producator:
Laboratoarele Plantextrakt au o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Procesul de fabricatie se deruleaza incepand de la recoltarea plantelor din flora spontana si din culturi proprii, culturile si zonele de recoltare sunt certificate ecologic, prelucrarea plantelor se realizeaza in stare proaspata (fara a fi supuse procedeului de uscare).
Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica. Fluxurile de productie si control al calitatii sunt certificate GMP - certificare farmaceutica internationala pentru buna practica de fabricatie.

Review-uri

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
CardioKare 60 cps
CardioKare 60 cps
67,00 Lei
 
Extract din muguri de platan 50ml, Plantextrakt
Extract din muguri de platan 50ml, Plantextrakt
25,27 Lei
 
Propolis cu galbenele spray 30 ml, Transvital
Propolis cu galbenele spray 30 ml, Transvital
15,58 Lei
 
Vitamina C-500 500 mg 90 tbl masticabile, Natural Factors
Vitamina C-500 500 mg 90 tbl masticabile, Natural Factors
55,00 Lei
 
Berberina Bio Activa 30 cps, Herbagetica
Berberina Bio Activa 30 cps, Herbagetica
33,00 Lei