Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Polygemma 6 - Varice, Hemoroizi 50 ml

Alte produse de la: PlantExtrakt
 
(0 reviews)  

Polygemma 6 - Varice, Hemoroizi 50 ml
Cod produs: SKU18750
Cantitate
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
30,33 Lei
T.V.A inclus
Comenzi telefonice
0722 564 280
031 41 86 912
Informatii produs

Descriere Polygemma 6 - Varice, Hemoroizi

Polygemma 6 - Varice, Hemoroizi contribuie la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice, este un produs obtinut din surse naturale, o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Castan salbatic si Castan comestibil.
 
Efecte adjuvante:
- sustine circulatia limfatica si reintoarcerea venoasa
- efect decongestionant 
- tonifiant al peretilor vasculari
 
Extractul din muguri de Castan comestibil este drenor limfatic  si venos (in principal la nivelul membrelor inferioare si micului bazin), antispastic. Reduce in special blocajele limfatice (tulburari circulatorii venoase la menopauza sau datorate contraceptivelor, celulita, cefalee congestiva la menopauza). Ajuta la ameliorarea circulatiei venoase (edeme, varicozitati, varice, hemoroizi).
Extractul din muguri de Castan salbatic este vasoprotector (flebotonic); decongestionant venos (asupra stazei si pletorei sanguine, cu ameliorarea functiilor circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara); actiune vasoprotectoare asupra capilarelor;
 
Compozitie:
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Castan salbatic si Castan comestibil.
 
Administrare: 
Se recomanda administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese
In cazuri acute se poate administra de 2 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile 
In cazuri cronice, persoane cu probleme ale circulatiei venoase, se recomanda cure periodice de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie
 
Prezentare:
50 ml
 
Despre producator:
Laboratoarele Plantextrakt au o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Procesul de fabricatie se deruleaza incepand de la recoltarea plantelor din flora spontana si din culturi proprii, culturile si zonele de recoltare sunt certificate ecologic, prelucrarea plantelor se realizeaza in stare proaspata (fara a fi supuse procedeului de uscare).
Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica. Fluxurile de productie si control al calitatii sunt certificate GMP - certificare farmaceutica internationala pentru buna practica de fabricatie.

Review-uri

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
Gluco Care 60 cps
Gluco Care 60 cps
79,00 Lei
 
5-HTP Armonie 60 cps, Rotta Natura
5-HTP Armonie 60 cps, Rotta Natura
35,50 Lei
 
D-Ribose powder 150g, Solgar
D-Ribose powder 150g, Solgar
421,96 Lei
 
LiverHelp 360 g
LiverHelp 360 g
84,00 Lei
 
Argila Albastra de Raciu pulbere 1000 g
Argila Albastra de Raciu pulbere 1000 g
23,00 Lei