Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Despre livrare

Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa 13 lei in orice localitate de pe teritoriul Romaniai, indiferent de modalitatea de transport agreata de dumneavoastra. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 200 de lei. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).
 
Comanda minima este de 30 lei.
 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau a Postei Romane..
 
Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari daca apelati la serviciile de curierat rapid, cu livrarea produselor naturiste la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery.
 
In cazul in care optati  pentru serviciile Postei Romane livrarea produselor naturiste dureaza 3-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari si coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate.
 
Daca totalul comenzii dvs. este mai mare de 200 lei, taxele de expediere vor fi suportate de catre Sanavita-Magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale
 
Daca pretul total al produselor cumparate este mai mic de 200 lei , taxele de expediere vor fi incluse in costul total al coletului si urmeaza sa fie suportate de dumneavoastra (taxele sunt afisate in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii).
Beneficiati de expediere gratuita in situatia in care pretul total al produselor cumparate de dvs. este mai mare de 200 lei, indiferent de localitate in care va aflati. Livrarea gratuita se efectueaza folosind serviciile FAN Courier sau Samday Courier..