Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Regulament

Elemente Definitorii
 
Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Expressive Design SRL, prin intermediul magazinului online www.sanavita.ro catre cumparator.
 Astfel, urmatorii termeni se definesc astfel:
- bunuri si servicii : orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului;
- comanda : document eletronic prin care cumparatorul solicita achizitionarea unor bunuri sau servicii prezentate oferta magazinului online www.sanavita.ro;
- contract : comanda confirmata de catre vanzator (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).
 
Inregistrarea si Confirmarea unei Comenzi
 
Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.sanavita.ro cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).
O comanda este compusa din urmatoarele:
- bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat;
- mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale;
- specificatiile cumparatorului.

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.  Etapele complete sunt urmatoarele:
- inregistrarea unei comenzi:  se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata;
- preluarea unei comenzi de catre un agent de vanzari, in limita programului de lucru afisat pe site;
- confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail);
- livrarea unei comenzi se face dupa confirmarea comenzii si dupa stabilirea detaliilor de livrare de catre agentul de vanzari sau livrari si de catre cumparator.
 
Produsele aflate in oferta magazinului online www.sanavita.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi. 
Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati in timpul programului de lucru al Departamentului de Vanzari. 
O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date. 
 
Caracteristicile produselor
 
Fisa detaliata cu informatii despre produs nu reprezinta o sursa contractuala, ci sunt cu titlu informativ. Produsele se afla intr-o continua schimbare, furnizorii pot modifica fara un preaviz caracteristicile tehnice sau compozitia produselor.
De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. 
Totusi s-au depus eforturi semnificative pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Inainte de a achizitiona suplimente alimentare, sfatuiti-va cu medicul dumneavoastra.
Informatiile de pe site nu pot inlocui prescriptia medicala sau sfaturile medicului sau a terapeutului.
 
Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele noastre online. Daca nu va satisfac produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii Sanavita.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Sanavita.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Limitare de responsabilitate Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
 
Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.