Descriere Sirop de Catina
Siropul de Catina Santo Raphael este obtinut prin procedee prin macerare la rece.
Actiuni: vitaminizant, antioxidant, antiinflamator, antiulceros, imunostimulent, antiviral, antibacterian, regenerator, protector hepatic si biliar, energizant.
Indicatii: adjuvant in scorbut si diferite alte hipovitaminoze, afectiuni oculare, afectiuni gastroduodenale, raceala, gripe, viroze respiratorii, tuse.
Ingrediente:
Extract de fructe proaspete 70% si zahar invertit.
Utilizare:
Cate 2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi.
Prezentare:
500 ml
|
Activitatea acestui magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale se desfasoara conform urmatorului Regulament ©2009-2013 Toate drepturile rezervate S.C. Expressive Design S.R.L., Nr. R.C. J40/11499/2006, C.U.I.: RO18852935 | ANPC