Magazin online de produse naturiste | Autentificati aici | Inregistrare | Wish list

Neurovert 30 cps

Alte produse de la: Sun Wave Pharma
 
(0 reviews)  

Neurovert 30 cps
Cod produs: SKU19631
Transport gratuit prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 150 lei si prin Curier pentru comenzi mari mari de 350 lei.
120,00 Lei
T.V.A inclus
Informatii produs

Descriere Neurovert

Neurovert mentine rezervele energetice neuronale si contribuie la mentinerea atentiei si memoriei in parametri normali, are proprietati antioxidante.
 
Compozitie:
Citicolina .... 200 mg
Extract de Bacopa Monnieri .... 50 mg
Extract de Ginko Biloba .... 40 mg
Acid alfa lipoic .... 100 mg
Extract de Salvia Officinalis .... 30 mg
Fosfotatidilserina .... 50 mg
 
Administrare:
1 capsula pe zi. 
Capsula se inghite intreaga, cu un pahar cu apa, dupa masa.
 
Prezentare:
30 capsule
 
Citicolina stimuleaza biosinteza fosfolipidelor structurale in membranele neuronale si sinteza acetilcolinei, mentine rezervele energetice neuronale si contribuie la mentinerea atentiei si memoriei in parametri normali.
Constituentii principali ai speciei Bacopa monnieri sunt: brahmina, herpestina, bacosidele A si B, care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
Extractul de Bacopa monnieri se foloseste pentru mentinerea capacitatii de memorare si de concentrare, precum si pentru reducerea oboselii si a extenuarii fizice si psihice.
Ginkgo biloba sustine procesele cognitive (gandire, invatare, memorare), contribuie la mentinerea circulatiei normale a sangelui la nivel central si periferic si ajuta la mentinerea functiei cerebrale normale in cazul persoanelor in varsta.
Acidul alfa-lipoic este o substanta de tipul vitaminelor, produsa endogen, cu functie de coenzima in procesul de decarboxilare oxidativa a acizilor tioctici.
Studiile au aratat ca acidul alfa-lipoic are potential antioxidant, deoarece se converteste usor din forma oxidata (punti disulfidice in molecula) in forma redusa (2 grupari SH libere). Datorita proprietatilor antioxidante protejeaza celulele nervoase de produsii de descompunerere activi.
Salvia officinalis (Salvia) are actiune antioxidanta, de reducere a oboselii fizice si mentale si are rol in mentinerea capacitatii de memorare si concentrare.
Fosfatidilserina este prezenta in toate membranele celulelor, avand concentratie maxima in celulele cerebrale. Fosfatidilserina ajuta la mentinerea memoriei si a atentiei la nivel optim.
 

Reviews

Fii primul care scrie un review pentru acest produs.


Alti vizitatori au cumparat impreuna cu:
MSM Complex 30 cps, Rotta Natura
MSM Complex 30 cps, Rotta Natura
13,00 Lei
 
Tiroidin 30 cps, Parapharm
Tiroidin 30 cps, Parapharm
19,50 Lei
 
Colesteronat 120 cps
Colesteronat 120 cps
49,00 Lei
 
Miere de Salcam 360g
Miere de Salcam 360g
13,00 Lei
 
Bio Maca 600mg 60 cps
Bio Maca 600mg 60 cps
33,00 Lei