Descriere Ceai de Anghinare
Ceaiul de anghinare este recomandat pentru producerea si eliminarea bilei precum si pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.
Contribuie la:
Intern:
- producerea si eliminarea de bila;
- protejarea si regenerarea celulei hepatice;
- detoxifierea ficatului;
- mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului;
- normalizarea tranzitului intestinal incetinit;
- sustinerea diurezei;
- mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange;
- combaterea starilor de oboseala si surmenaj.
Compozitie:
Anghinare (Cynara scolymus) - frunze.
Administrare:
Pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa; - maceratul la rece - se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese;
Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Prezentare:
50 g
|
Coenzima Q10 Max 30 cps, Walmark |
70,00 Lei
|
Ulei Esential De Sortisoara 10ml, Santo Raphael |
21,32 Lei
|
Seleniu Natural 30 cps, Rotta Natura |
13,25 Lei
|
Magneziu marin japonez 60 cps, DVR Pharm |
30,52 Lei
|
Acid Alfa Lipic 600mg 60 cps, Swanson |
89,12 Lei
|
Activitatea acestui magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale se desfasoara conform urmatorului Regulament ©2009-2013 Toate drepturile rezervate S.C. Expressive Design S.R.L., Nr. R.C. J40/11499/2006, C.U.I.: RO18852935 | ANPC