Descriere Omega 3 - Ulei de somon pacific
Ulei de somon salbatic (de pacific), produs 100% standardizat 180/120 (EPA/DHA), este extras din somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din ansoa, sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea exacta de 180/120 EPA/DHA.
Omega 3 - ulei de somon pacific este garantat 100% ca fiind standardizat, asigurand proportia optima de 180/120 de acizi grasi Omega 3 EPA/DHA.
Efecte adjuvante Omega 3 - ulei de somon pacific:
- afectiuni cardiace
- artrita
- boala crohn
- bronsita
- cancer mamar,
- imbunatatire circulatia sangelui
- scadere colesterol
- coxartoza
- inflamatii pulmonare
- lupus eritematos,
- psoriazis
- reumatism
- artoze,
- artralgii
- lumbago
- discopatii.
Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A (Docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.
Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.
Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se ameloioreaza cert.
Acidul EPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar acidul DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.
EPA si uleiul de EPA
EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mari fluiditatea singelui.
Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele.
Uleiul EPA are de asemenea calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta – HDL).
Actioneaza ca un agent de anti-congelare ("anti-freeze"), preintimpinind rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase. Asadar, cu cat mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atit continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calmar iar din regnul animal, foca si balena sunt surse bogate in Omega 3.
Compozitie:
Compozitie per 1 gelula
Ulei din Somon salbatic .... 1000 mg (ajustat cu ulei din ansoa, sardina sau macrou de captura)
Asigurand, componente Omega 3:
Acid eicosampentaenoic (EPA) .... 180 mg
aAid docosahexaeonic (DHA) .... 120 mg
Administrare:
Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000mg/zi;
Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi sau dupa sfatul medicului.
Prezentare:
100 gelule moi
|
Activitatea acestui magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale se desfasoara conform urmatorului Regulament ©2009-2013 Toate drepturile rezervate S.C. Expressive Design S.R.L., Nr. R.C. J40/11499/2006, C.U.I.: RO18852935 | ANPC